Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

03 d’abril 2012

Campanya per a visibilitar efectes sobre les dones de les accions contra la droga a Iberoamèrica

Per a visibilitzar que la guerra contra les drogues té efectes directes sobre les dones, s'està portant a terme una iniciativa en la que participen més de cinquanta ONG a Iberoamèrica, de cara a la pròxima "Cumbre de las Américas".

Per això, s'ha fet un pronunciament per a enviar a les diferents cancelleries, considerant que almenys alguns governs (com Colòmbia, Bolívia i Guatemala) són promotors de debatre respecte d'altres vies per a regular el comerç de drogues -incloent la legalització- i alguns altres (Costa Rica i Panamà) s'han mostrat disposats a fer-lo. Aquest pronunciament es farà arribar als governs dels països que participaran del pròxim Cim que es realitzarà el 14 i 15 d'abril pròxims, a Cartagena, Colòmbia.
És, per descomptat, un gest simbòlic i principalment polític, que permet començar a plantejar noves possibilitats per a assolir detenir la violència en part important de Llatinoamèrica, afectant de manera encara més greu a les dones.

La iniciativa està oberta per a adherir on-line i la poden subscriure tant organitzacions com persones a títol individual:

http://www.peticiones24.com/pronunciamiento_cumbre_de_las_americas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada