Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

20 de juny 2011

Jornades: Les dones i les TIC. El networking com eina de relacions entre dones

Aquest dimecres 22 de Juny a les 18.00, el CIRD en el seu cicle “Reflexionem sobre l’actualitat", farà una jornada sobre “Les dones i les TIC: el networking com a potent eina de relacions entre dones”. Aquesta xerrada serà a càrrec de la directora de ProyectosTIC, Rosaura Alastruey.

L’experta considera que fer networking (professional) ben fet, és a dir, el fet de treballar per establir relacions personals basades en la confiança sense pressa i per suposat sense buscar cap mena d´interès a priori es actualment una de les millors eines que tot professional (i sobretot les dones) podem tenir.

De fet, està més que comprovat que més del 80% dels projectes, feines, aliances, col.laboracions.... es mouen i es cobreixen per xarxes de contactes. Malauradament les dones encara no li donem el gran valor que té cultivar aquesta xarxa de contactes de manera estratègica, segon Alastruey. I per a fer-ho, actualment existeixen noves eines mediàtiques que podem fer servir per aconseguir un millor treball col·laboratiu.

Des del 31-12-2000 comptem amb un conjunt de noves eines (les NTIC que amb el pas del temps han evolucionat en la Web 2.0) que a les dones ens ho han posat molt més fàcil. Per donar-ho a conèixer farem un introductori mapa de recursos virtuals en "clau femenina", així com 5 (modestos) consells per fer xarxa (ben feta).

Més informació: CIRD 93 2850357 I cird@bcn.cat
C/Camèlies 36-38 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada