Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

02 de febrer 2011

XXV Edició del Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany 2011


Celebrem la XXV edició del Premi 8 de març - Maria Aurèlia Capmany, i ho fem amb un tema clau per assolir l'equitat entre homes i dones: la promoció de la coeducació a la nostra societat.

Amb aquesta nova edició del Premi 8 de març-Maria Aurèlia Capmany volem recolzar aquelles iniciatives que tinguin per objectiu la promoció de la coeducació i, per tant, la potenciació de la igualtat real d'oportunitats i l'eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, així com la integració de forma explícita i amb continguts de la perspectiva de gènere.

Des de la Regidoria de Dones creiem que és necessari que des del món educatiu en un sentit ampli ( l'escola, el món del lleure, la família i els mitjans de comunicació) és treballi des d'una perspectiva coeducativa, perquè es valori indistintament l'experiència i l'aportació social i cultural de les dones i els homes, que no s'estereotipin actituds i aptituds i que es reconeguin i respectin les diferències sense silenciarles ni jerarquitzar-les. Per què considerem que la perspectiva de coeducació és imprescindible si volem construir relacions entre homes i dones molt més equitatives.

Consulta les bases aquí.

Més informació: www.bcn.cat/dones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada