Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

13 de febrer 2012

Subvencions per a la realització d'activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2012

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat per a l'any 2012, la concessió de subvencions a les entitats o particulars que duen a terme activitats a Barcelona.

Aquests ajuts econòmics tenen per objectiu subvencionar activitats d'interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat; promoure l'associacionisme que potencia serveis d'interès general per a la col·lectivitat; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement cultural de la ciutat; promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat, i millorar la convivència i el civisme de la ciutadania.

Disposareu de 15 dies hàbils (de dilluns a dissabte) per a presentar els vostres projectes. Del 14 de febrer a l'1 de març.En el moment de la sol·licitud, cal presentar el formulari de sol·licitud, que haureu d'emplenar i signar, i la descripció del projecte.Les sol·licituds es podran presentar:

Presencialment als punts de registre indicats a les bases.

Per Internet, a través del Portal de Tràmits si disposeu de certificat digital de signatura electrònica.

És important que introduïu el vostre telèfon mòbil i correu electrònic al formulari de sol·licitud per rebre informació sobre la publicació de les resolucions de la convocatòria.

Veure tota la informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada