Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

12 de gener 2011

Centre de Documentació del CIRD


El Centre de Documentació del CIRD promou la consulta, coneixement, estudi, difusió i conservació de documentació relacionada amb estudis de gènere, moviments de dones, i altres temes d’interès per a les dones de Barcelona i esdevé un recurs per a la formació, sensibilització i suport a l’organització de les accions dels diferents professionals i col·lectius de dones de la ciutat i per aquelles persones que lluiten per l’eradi­ca­ció de les desigualtats de gènere.

Serveis:

Biblioteca: Podeu consultar els títols inclosos en el fons documental del CIRD, accedint al Catàleg Col·lectiu de la Biblioteca General de l'Ajuntament de Barcelona. Hi ha servei de préstec de llibres i de vídeos, i s'elabora periòdicament un llistat de les novetats bibliogràfiques.

Hemeroteca: El fons de l'hemeroteca apareix relacionat en el catàleg de publicacions periòdiques de la Xarxa estatal de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones, i es pot consultar al CIRD. El fons de dossiers i notícies de premsa està organitzat en els següents apartats: biografies, cultura, esport, feminisme, història, formes de vida, salut, treball, dret, crims contra les dones, política, societat i congressos.

Videoteca: El catàleg de vídeos del CIRD es completa amb el catàleg del fons videogràfic de Drac Màgic.

El Centre de Documentació és obert al públic i s'adreça especialment a les persones professionals que treballen en l'àmbit de les dones, a les associacions, grups i entitats de dones de Barcelona.

Carrer Camèlies, 36-38
08024 Barcelona
Tel. 93 285 03 57
Fax. 93 285 07 80
Correu:
cird@bcn.cat
Web:
www.bcn.cat/dones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada