Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

19 d’abril 2011

Informe dels Serveis i Recursos en Matèria de Violència Masclista



La ciutat de Barcelona ha fet els darrers deu anys una aposta ferma en l’abordatge de la lluita contra la violència vers les dones, a través del desenvolupament del Pla Municipal contra la Violència vers les Dones. Una eina de treball que estableix els objectius, la planificació i desenvolupament d’actuacions d’atenció especialitzada, prevenció i sensibilització, així com de coordinació interinstitucional, per fer de Barcelona una ciutat lliure de violència vers les dones.

La Regidora de Dones i Joventut, Elsa Blasco va presentar la setmana passada, l'Informe dels Serveis i Recursos en Matèria de Violència Masclista, un balanç de la tasca portada a terme durant l'any 2010 pels serveis i recursos existents a la ciutat en matèria de violència masclista, adscrits a la Regidoria de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, així com de les xarxes, institucionals i cíviques, existents a la ciutat.

1 comentari:

  1. Hem de tirar en davant amb aquesta estatègia perque són moltes dones les que pateixen aquests abusos i moltes d'elles els i costa anys poder sortir del forat negra, si poden.

    Espero que tingui una alta rentabilitat aquest projecte.
    Passa't per el meu blog. tracta sobre testimonis que han patit violència de gènere de qualsevol tipus és alucianant el que pot passar a la vida.

    ResponElimina