Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

11 d’abril 2011

Exposició: [13] 25 Al Principi va ser la Paraula


Dani Lagartofernández, l'artista va donar la paraula i va captar les imatges de tretze dones implicades en l'històric conflicte entre Israel i Palestina. Cada una, amb els peus nus, i en llocs que per elles son emblemàtics, han aportat la seva particular visió dels problemes que pateixen cada dia com a conseqüència del conflicte armat en que viuen immerses. Paraules com Llibertat, Diàleg, Resistència, Vida,... parlen d'esperança i de lluites personals i col·lectives per buscar la pau en aquells territoris castigats per les bales i pels míssils.

En paraules de l’autor: “Ens apropem a tretze dones que treballen per la pau a Israel i Palestina i a través de trobar-nos amb les seves mirades, els seus anhels,i les seves trajectòries vitals, podem marcar un nou mapa emocional de la religió i del conflicte que la dessagna, i conèixer a algunes de les responsables que l’esperança no hagi abandonat per complet el Pròxim Orient”.


Exposició: [13]25 Al principi va ser la Paraula
Fotografies i Textos: Dani Lagartofernández
Dia: Del 7 d’abril al 30 de juny 2011
Horari: Matins de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i tardes dimarts i dijous de 17 a 20 h
Lloc:
Museu d’Història de la Immigració de Catalunya. Masia de Can Serra. Ctra. de Mataró, 124. 08930 Sant Adrià del Besós
Organitzen: Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MHIC)
Més Informació: http://www.lagartofernandez-comunicacion.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada