Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

15 de juny 2011

La Universitat de les Illes Balears premia la investigació en violència de gènere


Convoca, en col·laboració amb l'Institut Balear de la Dona, la quarta edició del Premi d'Investigació sobre Violència de Gènere

La Càtedra d'Estudis de Violència de Gènere de la Universitat de les Illes Balears convoca la quarta edició del Premi d'Investigació sobre Violència de Gènere per a treballs d'investigació en aquest àmbit. El premi està dotat amb un import únic de 12.000 euros i s'atorgarà a la millor obra científica, original i inèdita sobre algun tema que concordi amb les finalitats de la Càtedra: la lluita contra la violència cap a les dones i les formes per a abordar-la, prevenir-la i combatre-la. La convocatòria conta amb el suport de l'Institut Balear de la Dona.
La Càtedra d'Estudis de Violència de Gènere té com un dels seus principals objectius contribuir a la investigació, el coneixement i la difusió dels problemes relacionats amb la violència de gènere. El premi convocat és un instrument fonamental per a la consecució d'aquesta finalitat ja que suposa un estímul per a la investigació en aquest camp.
Els treballs es poden presentar en català o castellà fins al 28 d'octubre i el treball premiat es donarà a conèixer durant el mes de novembre. Les obres es poden elaborar de manera individual o en grup. Es valorarà en igualtat de condicions que els treballs estiguin centrats en l'àmbit de les Illes Balears. El jurat estarà compost per una comissió conjunta formada per tres persones de l'Institut Balear de la Dona i altres tres de la Universitat de les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada