Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

26 de juliol 2011

Convocatòria oberta per a participar al VII Premi 25 de Novembre contra la violència vers les dones

L'Ajuntament de Barcelona, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l'Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones, convoca la setena edició del Premi 25 de Novembre.

Partint de la premissa que la violència masclista és una greu vulneració dels drets humans, l'Ajuntament de Barcelona vol contribuir a avançar vers la plena ciutadania, l'autonomia i la llibertat de les dones de la ciutat.
El Premi té per finalitat donar suport a aquelles iniciatives que duen a terme les associacions, entitats i grups de la ciutat per fer de Barcelona una ciutat lliure de violència vers les dones.
Enguany es premiaran aquelles iniciatives que tinguin per objectiu la prevenció de la violència masclista, en qualsevol de les seves formes, i contribueixin a la promoció d'unes relacions equitatives i respectuoses entre homes i dones.
Els projectes presentats s'hauran de dur a terme a la ciutat de Barcelona, i hauran de ser d'aplicació pràctica a escala de districte o de ciutat.

Veure les bases a la pàgina web del CIRD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada