Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

29 de juliol 2011

Convocatòria oberta per a participar al VII Premi 25 de Novembre

 L'Ajuntament de Barcelona, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l'Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones, convoca la setena edició del Premi 25 de Novembre.
 
Partint de la premissa que la violència masclista és una greu vulneració dels drets humans, l'Ajuntament de Barcelona vol contribuir a avançar vers la plena ciutadania, l'autonomia i la llibertat de les dones de la ciutat.

El Premi té per finalitat donar suport a aquelles iniciatives que duen a terme les associacions, entitats i grups de la ciutat per fer de Barcelona una ciutat lliure de violència vers les dones.

Enguany es premiaran aquelles propostes que tinguin per objectiu la prevenció de la violència masclista, en qualsevol de les seves formes, i contribueixin a la promoció d'unes relacions equitatives i respectuoses entre homes i dones.

Els projectes presentats s'hauran de dur a terme a la ciutat de Barcelona, i hauran de ser d'aplicació pr{ctica a escala de districte o de ciutat. Els projectes s'hauran de presentar al Registre General de
l'Ajuntament (pl. Sant Miquel, s/n, planta baixa) o als registres municipals ubicats a les Oficines d'Atenció al Ciutadà, mitjançant un full d'instància que es facilitarà a les mateixes oficines.
El termini de presentació de les propostes s'iniciarà l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i finalitzarà el 15 d'octubre de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada