Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

26 de juliol 2011

Inauguració de l'exposició "Te corresponde. Nos corresponde" de Creu Roja al CIRD

El proper dimecres, 7 de setembre, s'inaugurarà la exposició "Te corresponde. Nos corresponde" de Creu Roja a la seu del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD). Aquesta exposició busca generar reflexions sobre la corresponsabilitat i la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.
 
A través de 20 figures gràfiques, aquesta exposició busca donar informació i generar debat respecte de la corresponsabilitat entre dones i homes en diverses àrees. Aquesta exposició parteix de la base que la igualtat és una tasca que totes i tots hem d'assumir en diferents àmbits de la vida.
Els temes que tracta són: la conciliació de la vida personal, familiar i laboral en l'àmbit de la llar, el major percentatge d'abandonament del mercat laboral per part de les dones i les seves conseqüències, la coresponsabilitat de cadascuna i cadascú de nosaltres perquè la conciliació sigui una realitat dia rere dia, el paper fonamental de empreses amb les polítiques perquè la conciliació sigui una realitat, i les solucions que estan en marxa i el seu desenvolupament.

L'exposició romandrà oberta a la seu del CIRD (c/Camèlies, 36-38. Barcelona) fins el 14 de setembre.
Més informació, a la pàgina de "Te corresponde. Nos corresponde".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada