Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

18 de juliol 2011

Obertes les inscripcions per al Club de lectura “Lletres de Dones”

El club de lectura “Lletres de dones” vol ser un espai on compartir un conjunt de textos escrits per dones que, des de la ficció i la no ficció, ens acostin una mica més a les aportacions que escriptores d’arreu han fet a la literatura i al pensament. El Club de lectura –gratüit- començarà al CIRD a l'octubre d'enguany. 
 
Sense discutir si existeix o no una literatura pròpia de dones, el que es pretén és descobrir el què escriuen i han escrit algunes d’aquestes dones, la literatura feta per elles: les seves maneres de pensar, de sentir, de crear representacions o de representar-se, fent un èmfasi especial a qüestions de gènere (rol) i identitat que es filtren en tot aquest teixit textual.

Set sessions per compartir set visions escrites per dones. Set propostes que per mitjà del llenguatge ens apropen a diferents maneres de dir i de dir-nos com a persones i com a dones. I en última –o primera– instància, set encontres per gaudir de la lectura.
Les 7 sessions seran d’octubre de 2011 a maig de 2012 (excepte desembre), l’últim dimarts de cada mes de 18.30 a 20.00 h. La presentació serà el dimarts 27 de setembre, 18.30 h i serà a càrrec de Mar Valldeoriola.

Període de pre-inscripció: fins el 16 de setembre (agost tancat) al CIRD i cird@bcn.cat. Cal omplir la fitxa de pre-inscripció.  Cal dir que el CIRD portarà a terme una selecció entre les sol·licituds per constituir un grup amb interessos compatibles

Confirmació inscripció: 20 de setembre per correu electrònic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada