Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

20 d’octubre 2011

FÒRUM: Dones Rurals del mediterrani: artesanes del seu desenvolupament


Els propers 24, 25 i 26 d'octubre, des de les 9:30 h, es desenvoluparà el fòrum "Dones Rurals del mediterrani: artesanes del seu desenvolupament", al Centre Cívic Pati Llimona. L’activitat s’emmarca dins de l’estratègia del Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI), de sensibilització i promoció de coneixements i reflexions. Amb iniciatives com aquesta es creen espais de trobada i debat sobre els reptes del desenvolupament rural sostenible i la importància del paper de la dona en aquests processos, i en particular en la Regió Mediterrània.

El Fòrum de la Dona Rural del Mediterrani finançat per l’Agència Catalana de cooperació al Desenvolupament (ACCD) en col·laboració de l’Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes de la Mediterrània, forma part d’una dinàmica global composta de diverses activitats que CERAI desenvolupa des de fa alguns anys.

Els seus objectius són conèixer la participació de la dona rural mediterrània en matèria de política, democràcia i societat civil, reconèixer la seva important contribució al desenvolupament rural sostenible i econòmic, visivilitzar els reptes, barreres i èxits en la participació i accés als processos de desenvolupament de les comunitats rurals i identificar propostes i iniciatives d’actuació que incideixin en un anàlisi participatiu i integrador per a la dona rural mediterrània dins la seva comunitat i entre les regions mediterrànies.


Data: 24, 25 i 26 octubre, 2011
Lloc: Barcelona, Centre Cívic Pati Llimona, c/Regomir 3 Més informació a la pàgina web de CERAI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada