Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

20 d’octubre 2011

Presentació manual de legislació europea contra la discriminació

El proper 24 d'octubre es farà la presentació de la versió en català del Manual de legislació europea contra la discriminació, publicat conjuntament per l’Agència de Drets Fonamentals de la Unió Europea (FRA) i el Tribunal Europeu de Drets Humans.

Aquest manual és la primera guia general de dret europeu en matèria de no discriminació. Basat en la jurisprudència del Tribunal Europeu de Drets Humans i del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, aquest document té com a objectiu principal millorar l’accés a la justícia de les víctimes de la discriminació en tota Europa. La publicació en català del manual és el resultat de la col·laboració entre la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

L’acte comptarà amb la participació de Miguel Ángel Gimeno, president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jaume Saura, president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, Francina Vila, regidora de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Luis María López Guerra, jutge del Tribunal Europeu de Drets Humans, María Amor Estébanez, representant de l’Agència Europea de Drets Fonamentals, i Miguel Ángel Aguilar, fiscal especial per a delictes d’odi i discriminació a Catalunya.

Es lliurarà una còpia del Manual de legislació europea contra la discriminació a tots els assistents.
Lloc Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Passeig Lluís Companys, 14-16)
Hora: 17.30h
Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada