Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

03 de gener 2012

Es facilitarà la traducció per a l’acolliment a les víctimes de la "trata" amb finalitat d’explotació sexual

La Línia 900900120 facilitarà la traducció per a l’acolliment a les víctimes de la "trata" amb finalitat d’explotació sexual. L’Institut Català de les Dones signarà un acord amb l’entitat Adoratrius Sicar per facilitar la traducció en l’atenció presencial a dones víctimes de "trata" sexual.

La Línia d’atenció a les dones en situació de violència 900900120, que atén en 124 idiomes, també facilitarà la traducció simultània en les atencions presencials d’acolliment a les dones explotades sexualment. Aquest servei s’ha posat en marxa a finals de novembre per facilitar les atencions que realitza l’entitat Adoratrius Sicar, amb la qual se signarà properament un conveni de col·laboració.

El Govern obrirà l’any vinent una línia dins les subvencions a la recerca on es prioritzarà, entre d’altres, l’estudi i diagnòstic d’aquesta problemàtica. Malgrat les dificultats econòmiques, “el Govern donarà suport a les entitats que treballen en l’àmbit de la prostitució i l’acollida a les víctimes de "trata" i les seves filles i fills”.

Més informació: Gencat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada