Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

08 de març 2011

Lliurament: XXV Edició dels “Premis 8 de Març- Maria Aurèlia Capmany”



Acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones on és lliuraran els Premis 8 de Març Maria Aurèlia Capmany, a càrrec de l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu i la Regidora de Dones i Joventut, Elsa Blasco.
Celebrem la XXV edició del Premi 8 de març - Maria Aurèlia Capmany, i ho fem amb un tema clau per assolir l'equitat entre homes i dones: la promoció de la coeducació a la nostra societat.

Amb aquesta nova edició del Premi 8 de març-Maria Aurèlia Capmany volem recolzar aquelles iniciatives que tinguin per objectiu la promoció de la coeducació i, per tant, la potenciació de la igualtat real d'oportunitats i l'eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, així com la integració de forma explícita i amb continguts de la perspectiva de gènere.

Des de la Regidoria de Dones creiem que és necessari que des del món educatiu en un sentit ampli (l'escola, el món del lleure, la família i els mitjans de comunicació) és treballi des d'una perspectiva coeducativa, perquè es valori indistintament l'experiència i l'aportació social i cultural de les dones i els homes, que no s'estereotipin actituds i aptituds i que es reconeguin i respectin les diferències sense silenciarles ni jerarquitzar-les. Per què considerem que la perspectiva de coeducació és imprescindible si volem construir relacions entre homes i dones molt més equitatives.

Organitza: Ajuntament de Barcelona
Dia: Dimarts, 8 de març
Hora: 18 h
Lloc: Ajuntament de Barcelona, Saló de Cent. Plaça Sant Jaume
Més Informació:
www.bcn.cat/dones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada