Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

15 de març 2012

Entrevista a la Regidora de Dona i Drets Civils: "El fenomen de la prostitució a Barcelona és evident"

La regidora de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Francina Vila i Valls parla sobre diferents aspectes de Barcelona, entre ells el projecte Eurovegas i els suposats problemes que podria portar a la ciutat.
francina_vila

Corre perill la imatge de Barcelona si s'hi instal·lés l’Eurovegas?

El tema d’Eurovegas s’ha d’entomar com una oportunitat. Catalunya i Barcelona pateixen una crisi amb unes taxes d’atur molt elevades, i qualsevol proposta d’un empresari que vulgui fer inversions i generar llocs de treball s’ha d’estudiar i no es pot fer una anàlisi frívola ni ens hem de quedar només amb el titular. Si la proposta s’adequa a la normativa de la ciutat i del país i se sotmet a les regles com qualsevol altre empresari, no hi ha d’haver cap problema.

Creu doncs que portaria més prostitució a Barcelona, tal i com va admetre fa uns dies Josep Antoni Duran?

El fenomen de la prostitució a Barcelona és evident. El fet que hi hagi una proposta lúdica no té per què voler dir que hagi d’incrementar aquesta activitat. L’empresari que ha explicat aquesta proposta, Sheldon Adelson, parlava de cultura i joc, i no d’activitats relacionades amb la prostitució. Aquest tema s’ha d’abordar més enllà de la instal·lació de l’Eurovegas.


Veure l'entrevista a El Singular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada