Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

23 de març 2012

Oberta la convocatòria pel "Vídeo del Minut"

Trama convoca a una nova edició del "Vídeo del Minut", una invitació a totes les dones perquè expressin en format audiovisual diversos aspectes de la realitat. La convocatòria del 2012 és desenvolupar un vídeo sobre el tema de "La Revolució".

Aquesta proposta és un projecte col·lectiu composat per filmacions d'un minut de durada, realitzades en un pla seqüència i concebudes sota un mateix tema. El film col·lectiu resultant es projectarà en la 20a edició de la Mostra internacional de films de dons de Barcelona que tindrà lloc del 7 al 17 de juny de 2012.
Els objectius són facilitar l'emergència i visibilitat de la mirada femenina i crear un arxiu audiovisual que reuneixi la visió de les dones sobre diferents aspectes de la realitat.

Les condicions per a participar són estar realitzades per dones, sense limitacions d'edat ni nacionalitat,cenyir-se al tema proposat en la convocatòria, la durada haurà de ser d'un minut, realitzades en un pla seqüència, incloure un plànol, afegit al final, on figuri el nom i el lloc de residència de cada autora, en cada obra que es presenti. S'ha de lliurar una còpia en format Mini DV o DVD (en un arxiu AVI).

TRAMA és una Coordinadora de mostres i festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzat per dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada