Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

19 de març 2012

Una plataforma que reivindica igualar els permisos de paternitat i maternitat es presenta a Barcelona

La plataforma PPIINA promou una paternitat responsable a partir d'igualar els permisos de paternitat i maternitat tant en cas de naixement com d'adopció.

La Plataforma de permisos iguals i intransferibles per naixement i adopció (PPIINA), nascuda en l'àmbit estatal en 2005, es presenta ara a Barcelona, en el marc de la taula rodona "Pares i mares, per la cura compartida", organitzada per l'associació Homes Igualitaris.

La PPIINA reivindica la igualació en durada dels permisos de paternitat i de maternitat per fer possible que els dos progenitors tinguin una relació estreta amb les criatures des del naixement.

En el marc del "Dia del pare igualitari, per una paternitat responsable i la cura compartida" s'han realitzat tres actes a Barcelona a càrrec d'Homes Igualitaris. El passat 14 de març va tenir lloc la xerrada-taller "Què guanyen els homes quan s'impliquen en la criança?" i 18 de març es va desenvolupar en el centre de Barcelona una Gimcana dels pares cuidadors.

El "Dia del pare igualitari" es du a terme en el marc d'una campanya conjunta d'àmbit estatal de les organitzacions d'homes per la igualtat i diverses entitats feministes.

Més informació a Homesigualitaris i a Ahige

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada