Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

25 de novembre 2011

Acte de lliurament dels Premis 25N i marxa contra la violència vers les dones

Avui al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, es farà aquest acte, en commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència vers les Dones.

A l'acte es lliurarà el premi d'aquest any, que té per finalitat donar suport a aquelles iniciatives que duen a terme les associacions, entitats i grups de la ciutat per fer de Barcelona una ciutat lliure de violència vers les dones.

Enguany l'Ajuntament de Barcelona premiarà aquelles propostes que tinguin per objectiu la prevenció de la violència masclista, en qualsevol de les seves formes, i contribueixin a la promoció d'unes relacions equitatives i respectuoses entre homes i dones. A l'acte també es presentarà el vídeo de l'entitat guanyadora de l'any passat "Carmel Amunt".

Durant la jornada es ratificaran els compromisos de l'Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de Violència vers les Dones.

L'acte es farà al Saló de Cent Ajuntament de Barcelona (Plaça Sant Jaume 1 01).

Desprès, a les 19 h. amb motiu de la commemoració del Dia internacional per la no violència contra les dones, es convoca a una marxa que sortirà des de Canaletes fins la plaça Sant Jaume.

Sota la consigna "No és no. No oblidem", la Xarxa de Dones Feministes contra la violència i altres entitats socials, convoquen a aquesta marxa que recorrerà el centre de Barcelona fins la plaça Sant Jaume.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada