Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

02 de novembre 2011

Presentació de l’estudi: ManagGend. Estudi dels indicadors de Gestió i de Gènere per a la Competitivitat i Creixement dels sectors públic i privat de Catalunya en una societat del coneixement complexa

El grup de recerca ESBRINA de la Universitat de Barcelona conjuntament amb l’ Institut Català de les Dones ( Generalitat de Catalunya) i en col·laboració d’Asodame i Business and Professional Women, presentem el resultats, conclusions i recomanacions de l'estudi que té com a propòsit principal construir coneixement rellevant per a l'actual situació econòmica. La detecció dels estils de gestió i direcció forma part d’una estratègia internacional i nacional per a la detecció de les causes i les formes de recuperació de la crisi, creixement i millora a través de la identificació dels indicadors de gestió transformacionals i en funció del gènere.

Aquest acte es desenvoluparà el dia 4 de novembre de 2011, a la sala Gran de la Facultat Filosofia, Geografia i Història, del Campus Humanitats, de la Universitat de Barcelona (Montalegre, 6. 4a planta).

Es lliurarà un exemplar de la guia managgend a les persones assistents.

Confirmar assistència a managgend.2011@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada