Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

08 de novembre 2011

El proper 11 de Novembre s'inicia SIMREF en la seva quarta edició



El SIMREF (Seminari Interdisciplinar de Metodologia de Recerca Feminista) torna a obrir les seves portes aquest curs 2011-2012. Si estàs interessada a formar part d'aquest espai on es treballaran metodologies i epistemologies feministes, has de venir a la sessió de presentació, porta't les teves inquietuds i interessos per a treballar el contingut de les accions d'aquest nou curs.

Estàs investigant i no saps com situar-te en el camp amb una perspectiva feminista? Vols posicionar-te èticament en la teva investigació i quan ho parles amb company@s de departament/organització perquè t'ajudin tens la sensació de ser una extraterrestre? Has fet una investigació i et queda la sensació d’analitzar com haguessis pogut millorar-la? Vols començar a fer investigació però vas perduda i no trobes referents que t'atreguin? Estàs cansada d'escoltar que la investigació és un procés individual i que hi ha propietats sobre la informació?


Si la teva respostes és “sí” a alguna d'aquestes preguntes o similars tal vegada t'interessi participar en un entorn formatiu d'intercanvi i posada en comuna d'experiències...


DATA: 11 novembre

HORA: 18h

Lloc: Palau Alòs (c/sant pere més baix
55)

Activitat gratuïta


Per a més informacions consulta la pàgina
www.simref.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada